Pentru confortul tuturor. Şi pentru un design special.

IQ. Light

Atrage imediat atenţia: designul expresiv al farurilor opţionale IQ. Light - LED atrage atenţia încă din prima clipă. Iar tehnologia Matrix permite aprinderea şi stingerea diferenţiată a segmentelor LED individuale, pentru a genera funcţiile de bază, adică lumina de drum şi lumina de întâlnire, dar şi pentru a permite numeroase variante de distribuire a luminii, corespunzătoare diferitelor situaţii din trafic.

Când vă deplasaţi cu luminile de drum aprinse, camera video filmează autovehiculele care se deplasează din sens opus şi pe cele care merg în faţa propriei maşini, pe acelaşi sens. În funcţie de situaţie, sunt acţionate diferite segmente de LED-uri, astfel încât să puteţi conduce în permanenţă cu luminile de drum active, fără a-i orbi pe ceilalţi participanţi la trafic. Dacă, de exemplu, vă îndreptați spre un indicator de circulaţie, lumina segmentului care iluminează indicatorul va fi astfel redusă încât să nu fiţi orbit de lumina reflectată de panoul indicatorului.

Fie că vă deplasaţi prin oraş, că depăşiţi o altă maşină seara pe drumurile rurale sau conduceţi pe autostradă în condiţii de vreme rea: farurile IQ. Matrix LED vor adapta lăţimea, lungimea şi intensitatea fascicolului de lumină, în funcţie de situaţia dată. Tehnologia Matrix permite astfel o mai bună iluminare a drumului şi asigură un nivel mai ridicat de siguranţă, precum şi călătorii mai confortabile, fără a-i deranja pe ceilalţi şi fără ca dumneavoastră să fiţi deranjat de reflecţii.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Menü schließen

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team