Pentru confortul tuturor. Şi pentru un design special.

IQ. Light

Atrage imediat atenţia: designul expresiv al farurilor opţionale IQ. Light - LED atrage atenţia încă din prima clipă. Iar tehnologia Matrix permite aprinderea şi stingerea diferenţiată a segmentelor LED individuale, pentru a genera funcţiile de bază, adică lumina de drum şi lumina de întâlnire, dar şi pentru a permite numeroase variante de distribuire a luminii, corespunzătoare diferitelor situaţii din trafic.

Când vă deplasaţi cu luminile de drum aprinse, camera video filmează autovehiculele care se deplasează din sens opus şi pe cele care merg în faţa propriei maşini, pe acelaşi sens. În funcţie de situaţie, sunt acţionate diferite segmente de LED-uri, astfel încât să puteţi conduce în permanenţă cu luminile de drum active, fără a-i orbi pe ceilalţi participanţi la trafic. Dacă, de exemplu, vă îndreptați spre un indicator de circulaţie, lumina segmentului care iluminează indicatorul va fi astfel redusă încât să nu fiţi orbit de lumina reflectată de panoul indicatorului.

Fie că vă deplasaţi prin oraş, că depăşiţi o altă maşină seara pe drumurile rurale sau conduceţi pe autostradă în condiţii de vreme rea: farurile IQ. Matrix LED vor adapta lăţimea, lungimea şi intensitatea fascicolului de lumină, în funcţie de situaţia dată. Tehnologia Matrix permite astfel o mai bună iluminare a drumului şi asigură un nivel mai ridicat de siguranţă, precum şi călătorii mai confortabile, fără a-i deranja pe ceilalţi şi fără ca dumneavoastră să fiţi deranjat de reflecţii.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen