Descoperiţi drumuri noi.

Exterior

Touareg combină dimensiunile specifice unui SUV cu liniile clar desenate, cu proporţiile dinamice şi eleganţa rafinată.
Lată, plină de forţă, incisivă: caracterul puternic al modelului Touareg se vede mai întâi la secţiunea frontală dominantă. Grila verticală a radiatorului se contopeşte cu farurile, iar lamelele cromate încep de la emblema Volkswagen poziţionată central şi se continuă spre exterior, până peste carcasele farurilor. Capota alungită a motorului este desenată prin linii clare şi emană sportivitate.

Dar şi partea din spate atrage privirile admirative: umerii profilaţi şi blocurile optice late din spate subliniază designul progresist. Înscrisul Touareg este aşezat în centrul hayonului. Aspectul dinamic şi plin de personalitate este desăvârșit de eleronul negru lucios şi de terminaţiile mari ale sistemului de evacuare.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen