Descoperiţi drumuri noi.

Exterior

Touareg combină dimensiunile specifice unui SUV cu liniile clar desenate, cu proporţiile dinamice şi eleganţa rafinată.
Lată, plină de forţă, incisivă: caracterul puternic al modelului Touareg se vede mai întâi la secţiunea frontală dominantă. Grila verticală a radiatorului se contopeşte cu farurile, iar lamelele cromate încep de la emblema Volkswagen poziţionată central şi se continuă spre exterior, până peste carcasele farurilor. Capota alungită a motorului este desenată prin linii clare şi emană sportivitate.

Dar şi partea din spate atrage privirile admirative: umerii profilaţi şi blocurile optice late din spate subliniază designul progresist. Înscrisul Touareg este aşezat în centrul hayonului. Aspectul dinamic şi plin de personalitate este desăvârșit de eleronul negru lucios şi de terminaţiile mari ale sistemului de evacuare.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen