Direcţia activă pentru tracţiunea integrală oferă mai multă stabilitate şi totodată mai multă agilitate.

Direcţia activă pentru tracţiunea integrală

Direcţia electromecanică integrală¹  disponibilă pentru Touareg oferă numeroase avantaje. Astfel se reduce raza de bracare a manevrelor strânse, ceea ce înseamnă că la parcare şi la ieşirea din parcare trebuie să viraţi mai puţin. Direcţia activă pentru tracţiunea integrală ajută însă şi la condusul dinamic, deoarece la viteze de deplasare mai mari, roțile sunt direcționate în același sens, ceea ce optimizează simțitor stabilitatea și deci și siguranţa la manevrele de schimbare a benzilor pe autostradă sau la evitarea obstacolelor.

Exclusiv în combinaţie cu suspensiile pneumatice cu funcţie de ajustare automată a nivelului şi înălţimii şi cu ajustarea electronică a amortizoarelor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen