Centrala de comandă fără butoane.

Bordul Innovision

Pentru prima dată într-un Volkswagen, planşa digitală de instrumente, aşa-numitul Digital Cockpit, împreună cu ecranul sistemului multimedia sunt poziţionate în spatele unui panou curbat din sticlă (aşa-numitul "curved Display"). Pe scurt: Innovision Cockpit. Posibilitatea de a controla funcţiile prin atingere, voce şi gesturi permite utilizarea deosebit de facilă, nemaifiind nevoie de butoane mecanice, butoane rotative sau taste. Ecranul imens este utilizat pentru redarea a numeroase funcţii prin intermediul unor grafici şi animaţii atractive. Puteţi personaliza ecranul de start cu fotografiile şi funcţiile preferate. Aveți, de asemenea, posibilitatea de a mări anumite afişaje cu funcţia zoom, ceea ce, în mod evodent, nu era posibil la ceasurile de bord şi ecranele clasice.

Innovision Cockpit este compus din Digital Cockpit, sistemul multimedia "Discover Premium", interfaţa "Business" pentru telefonie cu funcţie inductivă de încărcare pentru smartphone-uri, plus 4 intrări USB. Aplicaţia integrată Car-Net App-Connect vă permite să folosiţi aplicaţiile smartphone-ului pe ecranul tactil de mari dimensiuni. Aveţi la dispoziţie și cele trei sisteme MirrorLink®, Google Android Auto™ şi Apple CarPlay™. De asemenea, pasagerii dumneavoastră pot controla şi ei funcţiile multimedia în timpul călătoriilor, folosindu-şi tableta sau smartphone-ul. Astfel, de exemplu, cu "Volkswagen Media Control", cei de pe banchetă pot contribui la playlist sau persoana de pe scaunul din dreapta poate controla sistemul de navigaţie. Pentru încărcarea dispozitivelor mobile şi pentru transmiterea de date, vă stau la dispoziție port-urileUSB, integrate atât în faţă, cât şi în spate.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen