Declaraţia privind protecţia datelor personale pentru utilizarea aplicaţiei Touareg AR

Prezenta politică de confidenţialitate a companiei Volkswagen AG, cu sediul în Berliner Ring 2, 38440 Wolfsburg, Germania, înscrisă în Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Braunschweig cu numărul HRB 100484, (numită în continuare "noi"), vă informează cu privire la prelevarea, procesarea şi utilizarea datelor dumneavoastră personale când utilizaţi aplicaţia mobilă "Touareg AR".

 1. Informaţii generale
  Noi colectăm, procesăm şi utilizăm datele dumneavoastră personale (ca de exemplu numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon mobil) întotdeauna în conformitate cu prevederile legii aplicabile privind protecția datelor.

  1.1. Colectarea, procesarea şi utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal
  Aplicaţia nu colectează date şi astfel nu trimite niciun fel de date către Volkswagen.

  1.2. Funcţia Foto
  Aplicaţia îi permite utilizatorului să descopere modelul Volkswagen Touareg 3 prin prisma realităţii augmentate. Utilizatorul poate face fotografii, care pot fi împărtășite prin intermediul unor funcţii ale smartphone-ului utilizatorului. Nu toate opţiunile de configurare prezentate în aplicaţie sunt oferite spre vânzare în toate ţările.
 2. Drepturile dumneavoastră
  Aveţi în orice moment dreptul la informare privind prelucrarea şi utilizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, pe care le puteţi de asemenea modifica. De asemenea, puteţi solicita ştergerea lor. Dacă v-aţi dat acordul ca datele dumneavoastră să fie utilizate în scopuri de marketing, puteţi oricând să vă retrageţi acest acord, cu efect ulterior. Puteţi să vă exercitați oricând aceste drepturi fără a suporta niciun cost. Trebuie doar să trimiteţi un e-mail către Volkswagen AG, la adresa datenschutz(kwfat)volkswagen(kwfdot)de sau puteţi folosi datele de contact ale companiei din nota de subsol a paginii web.

Ultima actualizare: martie 2018

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Acum și e-Hybrid

 

Touareg

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen