Sar în ochi. În cel mai pozitiv mod. Și doar în mod pozitiv.

Farurile şi blocurile optice spate cu LED.

Atrag privirile fără a incomoda: farurile opţionale cu LED măresc vizibilitatea, uşurând condusul, inclusiv pe ceaţă şi în timpul nopţii. Printre avantajele ofperite se mai numără consumul redus de energie electrică şi durata mare de viaţă. Iar ceea ce face ca aceste faruri să fie şi mai ieşite din comun este designul lor, conferind modelului Tiguan o semnătură luminoasă dinamică, cu un design specific mărcii. Pe timp de noapte, la frânare, designul luminilor se modifică la aceste blocuri optice spate moderne, cu tehnologie LED, oferite pentru linia de echipare Highline. Alături de efectul accentuat al semnalizării, Tiguan dispune astfel şi de încă un element de design care îi conferă un caracter unic.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen