Sar în ochi. În cel mai pozitiv mod. Și doar în mod pozitiv.

Farurile şi blocurile optice spate cu LED.

Atrag privirile fără a incomoda: farurile opţionale cu LED măresc vizibilitatea, uşurând condusul, inclusiv pe ceaţă şi în timpul nopţii. Printre avantajele ofperite se mai numără consumul redus de energie electrică şi durata mare de viaţă. Iar ceea ce face ca aceste faruri să fie şi mai ieşite din comun este designul lor, conferind modelului Tiguan o semnătură luminoasă dinamică, cu un design specific mărcii. Pe timp de noapte, la frânare, designul luminilor se modifică la aceste blocuri optice spate moderne, cu tehnologie LED, oferite pentru linia de echipare Highline. Alături de efectul accentuat al semnalizării, Tiguan dispune astfel şi de încă un element de design care îi conferă un caracter unic.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen