Zona din jurul maşinii este supravegheată de cele patru camere video.

Area View.

Funcţia opţională Area View de monitorizare a zonei din apropierea maşinii vă ajută să vedeţi tot cea ce intră în aria de acoperire a camerelor video: cele patru camere permit redarea imaginilor pe ecranul sistemului multimedia al maşinii. Astfel aveţi vizibilitate asupra zonelor care uneori sunt dificil de văzut de pe locul şoferului. Puteţi direcţiona maşina cu precizie spre sistemul de conectare a remorcii sau puteţi evita obstacolele, deplasându-vă în marşarier. Area View este deosebit de confortabil când aveţi spaţiu puţin pentru manevre, pentru că sistemul vă ajută să vedeţi toată zona din jurul maşinii.

Prin interconectarea tuturor celor patru camere video, sistemul generează perspectiva aeriană. Aceasta vă arată, în măsura razei acoperite de camere, zona din jurul automobilului. Astfel, mai ales pe teren dificil, vă puteţi orienta cu mai mare uşurinţă.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen