Zona din jurul maşinii este supravegheată de cele patru camere video.

Area View.

Funcţia opţională Area View de monitorizare a zonei din apropierea maşinii vă ajută să vedeţi tot cea ce intră în aria de acoperire a camerelor video: cele patru camere permit redarea imaginilor pe ecranul sistemului multimedia al maşinii. Astfel aveţi vizibilitate asupra zonelor care uneori sunt dificil de văzut de pe locul şoferului. Puteţi direcţiona maşina cu precizie spre sistemul de conectare a remorcii sau puteţi evita obstacolele, deplasându-vă în marşarier. Area View este deosebit de confortabil când aveţi spaţiu puţin pentru manevre, pentru că sistemul vă ajută să vedeţi toată zona din jurul maşinii.

Prin interconectarea tuturor celor patru camere video, sistemul generează perspectiva aeriană. Aceasta vă arată, în măsura razei acoperite de camere, zona din jurul automobilului. Astfel, mai ales pe teren dificil, vă puteţi orienta cu mai mare uşurinţă.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen