Astfel mențineți cursul şi buna dispoziţie.

Sisteme radio şi de navigaţie.

Pregătit pentru concert? În gama noastră veţi găsi cele două sisteme radio şi două sisteme de navigaţie, toate fiind echipate cu dotări de primă clasă.

Sistemul radio Composition Colour vă este oferit ca dotare standard şi are un touchscreen color de 16,5 cm (6,5 inchi). Puteţi reda şi muzică în format MP3 sau WMA, cu acest sistem, care recepţionează și programe radio FM și dispune de două intrări USB-C. Vă puteți, de asemenea, conecta telefonul prin Bluetooth. Sunetul este generat de opt difuzoare de calitate superioară.

Sistemul radio opţional Composition Media dispune de 8 difuzoare, plus toate funcţiile şi interfeţele de conectare ale modelului descris mai sus, la care se adaugă şi o interfaţă USB şi posibilitatea de a conecta telefoanele mobile prin Bluetooth. Touchscreen-ul color mare, de 20,3 cm (8 inchi) permite operarea confortabilă şi facilă.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media este echipat, de asemenea, cu un ecran tactil color de 20,3 cm (8 inchi). Printre dotările sale se mai numără: opt difuzoare, recepție radio FM, o unitate CD compatibilă MP3, AAC şi WMA, două slot-uri pentru carduri SD, interfeţe USB, precum și interfaţa pentru conectarea telefonului mobil prin Bluetooth.

Iar dacă vă doriţi şi mai mult: sistemul de navigaţie Discover Pro oferă chiar şi funcţia inovatoare de control prin intermediul gesturilor. Astfel puteţi trece de exemplu de la un post radio la altul, executând doar un mic gest cu mâna, sau puteţi modifica setările maşinii, precum intensitatea de iluminare a instrumentelor de bord. Sistemul mai are un ecran mare, de 23,4 cm (9,2 inchi), care afişează hărţi 3D la calitate optimă. Printre dotările sale se mai numără: opt difuzoare, recepție radio FM, o unitate DVD compatibilă MP3, AAC şi WMA, două slot-uri pentru carduri SD, interfeţe AUX-IN şi USB, precum interfaţa pentru conectarea prin Bluetooth a telefonului mobil.

Toate dispozitive descrise sunt echipate cu o antenă Diversity, care optimizează recepţia, chiar şi în condiţii nefavorabile.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen