VW Tiguan 2016: Siguranţă și confort

Incluse în echiparea standard, airbag-urile pentru şofer şi pasagerul din faţă, airbag-urile laterale şi cele pentru cap, plus airbag-urile pentru genunchii şoferului conferă protecţie avansată. Opţional puteţi comanda şi airbag-uri laterale şi pentru cap în spate.

De asemenea, inclus în dotarea standard, asistentul pentru menţinerea benzii de rulare Lane Assist vă avertizează, în anumite limite și condiții, când maşina riscă să părăsească neintenţionat banda de rulare, intervenind cu o măsură de corecţie asupra direcţiei.

Şi sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist cu protecţie pentru pietoni este inclus în dotarea standard a modelului Tiguan. Funcţia aceasta poate identifica, în anumite limite și condiții, situaţiile în care distanţa faţă de autovehiculul din faţă devine periculoasă şi poate ajuta la reducerea distanţei de frânare.

O altă funcţie inteligentă de siguranţă este Sistemul de Protecţie Proactivă a Ocupanţilor. În anumite limite și condiții, acesta poate identifica situaţiile periculoase şi poate apoi lua automat anumite măsuri de siguranță, precum tensionarea centurilor de siguranță ale şoferului şi pasagerului din faţă.

La drum lung, detectorul de oboseală poate fi un ajutor foarte util: când detectează o abatere de la conduita obişnuită la volan, detectorul de oboseală vă recomandă o pauză, semnalată sonor şi vizual, în anumite limite și condiții.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen