Semne de exclamare pentru Tiguan. Cu pachetul R-Line pentru Interior și Exterior.

R-Line.

Linii clare, forme marcante şi un design dinamic - cu pachetul R-Line pentru Interior și Exterior subliniaţi personalitatea puternică a noului dumneavoastră Tiguan. Barele de protecţie în culoarea caroseriei au o alură plină de masculinitate şi în faţă se remarcă prin semnătura caracteristică, sub forma literei C, finisată negru gloss. Eleronul, difuzorul, evazările negre ale pasajelor roţilor şi aplicaţiile de pe uşi în culoarea caroseriei desăvârşesc imaginea liniară. Alte detalii sportive iau forma bandourilor decorative strălucitoare cu emblema R-Line de pe marginea portierelor din faţă şi emblema R-Line de pe grila radiatorului. Jantele din aliaj uşor de 19 inchi Sebring, cu muchii şlefuite şi 5 spiţe au finisaj Grey Metallic. Jantele opţionale din aliaj uşor de 20 de inchi Suzuka cu finisajul lor Dark Graphite gloss emană forţă impunătoare.

Dar şi interiorul cu pachet R-Line dă dovadă de caracter puternic, de exemplu graţie pragurilor din faţă din aluminiu, cu emblema R-Line, sau a volanului multifuncţional sport îmbrăcat în piele ecologică, cu emblema R-Line. Acesta are locul de prindere profilat, pentru o mai bună stabilitate a mâinilor la condusul dinamic, iar partea de jos este teşită.

La fel de marcant: pedalierul şi suportul pentru picior cu aplicaţii din oţel inoxidabil şi cu finisaje aderente, covorașele negre cu cusături decorative Crystal Grey şi inserţiile decorative Black Lead Grey. Scaunele Top-Confort din faţă oferă suport optim şi un design sportiv. Sunt îmbrăcate în materialul textil Race Magnetit Grey, iar pe spătare au emblema R-Line. Accente de efect sunt conferite de secţiunile laterale interioare ale scaunelor, care sunt acoperite cu material din microfibră Anthracit San Remo, cu cusături decorative Crystal Grey. Perfect asortat: plafonul interior negru. Tetierele, secţiunile laterale exterioare şi secţiunea din mijloc a scaunelor din spate, precum şi cotiera şi inserţiile de pe uşi sunt acoperite cu material cu aspect de piele. Pachetul opţional de piele ecologică neagră Vienna este disponibil opţional în combinaţie cu scaunele Top-Comfort încălzite în faţă. Emblema R-Line de pe spătar atrage imediat privirile admirative.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen