Prima impresie este decisivă. Pachetul R-Line "Exterior".

R-Line "Exterior".

Conferiți modelului Tiguan un design și mai expresiv, echipându-l cu pachetul R-Line "Exterior". Printre dotările acestuia se numără barele de protecţie marcante, vopsite în culoarea caroseriei, ce poartă în față semnătura specifică, imitând litera C, finisată în negru gloss. Mai este inclus și eleronul dinamic, difuzorul marcant, evazările pasajelor roților și aplicațiile finisate în culoarea caroseriei de pe portiere. Bandourile strălucitoare cu emblema R-Line de pe portierele din față și emblema R-Line de pe grila radiatorului creează accente sportive și sunt completate de jantele de 19 inchi Sebring cu cinci spiţe duble, finisate în Grey Metallic. Opţional, puteți alege și jantele din aliaj uşor de 20 de inchi numite Suzuka. Acestea au finisaj Dark Graphite gloss.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen