Prima impresie este decisivă. Pachetul R-Line "Exterior".

R-Line "Exterior".

Conferiți modelului Tiguan un design și mai expresiv, echipându-l cu pachetul R-Line "Exterior". Printre dotările acestuia se numără barele de protecţie marcante, vopsite în culoarea caroseriei, ce poartă în față semnătura specifică, imitând litera C, finisată în negru gloss. Mai este inclus și eleronul dinamic, difuzorul marcant, evazările pasajelor roților și aplicațiile finisate în culoarea caroseriei de pe portiere. Bandourile strălucitoare cu emblema R-Line de pe portierele din față și emblema R-Line de pe grila radiatorului creează accente sportive și sunt completate de jantele de 19 inchi Sebring cu cinci spiţe duble, finisate în Grey Metallic. Opţional, puteți alege și jantele din aliaj uşor de 20 de inchi numite Suzuka. Acestea au finisaj Dark Graphite gloss.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen