Accente negre rafinate.

R-Line "Black Style".

Conferiţi noului dumneavoastră Tiguan R-Line un stil aparte, cu pachetul opţional de design Black Style: cu jantele Sebring de 19 inchi negre din echiparea standard sau cu jantele opţionale Suzuka negre de 20 de inchi. Sticla fumurie 90% pentru geamurile laterale şi lunetă, precum şi eleronul negru și barele de pe plafon negre conferă accente de o exclusivitate și mai rafinată. Printre detaliile negre de la exterior se mai numără și bandoul central de pe grila radiatorului cu emblema R-Line, difuzorul și bandourile de pe bara de protecție din spate. Iar designul de ansamblu al mașinii este desăvârșit de accentele negre de la portiere și geamuri, precum și de carcasele negre ale oglinzilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen