Accente negre rafinate.

R-Line "Black Style".

Conferiţi noului dumneavoastră Tiguan R-Line un stil aparte, cu pachetul opţional de design Black Style: cu jantele Sebring de 19 inchi negre din echiparea standard sau cu jantele opţionale Suzuka negre de 20 de inchi. Sticla fumurie 90% pentru geamurile laterale şi lunetă, precum şi eleronul negru și barele de pe plafon negre conferă accente de o exclusivitate și mai rafinată. Printre detaliile negre de la exterior se mai numără și bandoul central de pe grila radiatorului cu emblema R-Line, difuzorul și bandourile de pe bara de protecție din spate. Iar designul de ansamblu al mașinii este desăvârșit de accentele negre de la portiere și geamuri, precum și de carcasele negre ale oglinzilor.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen