VW Tiguan 2016: Putere de tracțiune

Cu cârligul de remorcare rabatabil manual, oferit opţional, Tiguan are capacitatea de a remorca sarcini cu o greutate de până la 2,5 tone¹, în funcție de motor, transmsie și dotări. Cârligul de remorcare dispune de acţionare electrică. La cuplarea remorcii vă ajută camera video pentru marşarier Rear View, disponibilă opţional. Aceasta redă pe display-ul sistemului multimedia zona din spatele maşinii ce poate fi acoperită de cameră. Iar sistemul opţional "Trailer Assist" simplifică manevrarea prin intermediul utilizării butonului de reglare a oglinzilor.

  

Odată cu creşterea altitudinii, scade inevitabil puterea motorului. Începând cu o altitudine de 1.000 m peste nivelul mării şi la fiecare 1.000 m suplimentari, trebuie scăzute câte 10 % din masa ansamblului automobil/remorcă (masa remorcabilă admisă + masa totală a vehiculului tractor).

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen