VW Tiguan 2016: Putere de tracțiune

Cu cârligul de remorcare rabatabil manual, oferit opţional, Tiguan are capacitatea de a remorca sarcini cu o greutate de până la 2,5 tone¹, în funcție de motor, transmsie și dotări. Cârligul de remorcare dispune de acţionare electrică. La cuplarea remorcii vă ajută camera video pentru marşarier Rear View, disponibilă opţional. Aceasta redă pe display-ul sistemului multimedia zona din spatele maşinii ce poate fi acoperită de cameră. Iar sistemul opţional "Trailer Assist" simplifică manevrarea prin intermediul utilizării butonului de reglare a oglinzilor.

  

Odată cu creşterea altitudinii, scade inevitabil puterea motorului. Începând cu o altitudine de 1.000 m peste nivelul mării şi la fiecare 1.000 m suplimentari, trebuie scăzute câte 10 % din masa ansamblului automobil/remorcă (masa remorcabilă admisă + masa totală a vehiculului tractor).

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen