Deschide căile de acces. Inclusiv spre portbagaj.

Portbagajul cu funcţia Easy Open şi cu închidere electrică.

Se întâmplă des să ne aflăm în faţa portbagajului, încărcaţi cu bagaje şi să nu avem nicio mână liberă pentru a deschide hayonul. Funcţia practică Easy Open (opţional) vă permite să deschideţi hayonul fără să fiţi nevoit să puneţi jos ceea ce aveţi în mână. Când purtaţi asupra dumneavoastră, de exemplu în buzunar, cheia maşinii, este suficientă o scurtă mişcare cu piciorul sub partea din spate a maşinii pentru a debloca hayonul. Acesta vă va deschide un volum de transport de până la 615 litri. Iar cu spătarele rabatabile fracţionat ale scaunelor din spate, puteţi crea cât aţi clipi, un volum de transport de până la 1.655 litri. Hayonul poate fi apoi din nou închis, foarte simplu şi confortabil: trebuie doar să apăsaţi butonul de pe interior. Hayonul se închide abia când vă îndepărtaţi cu cheia de partea din spate a maşinii sau după 20 de secunde. Astfel, beneficiaţi de confort încă înainte de a porni la drum.²

 

Poate varia în funcţie de combinaţia motor-transmisie.

* Vă rugăm să fixaţi întotdeauna bagajele în mod adecvat.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen