Deschide căile de acces. Inclusiv spre portbagaj.

Portbagajul cu funcţia Easy Open şi cu închidere electrică.

Se întâmplă des să ne aflăm în faţa portbagajului, încărcaţi cu bagaje şi să nu avem nicio mână liberă pentru a deschide hayonul. Funcţia practică Easy Open (opţional) vă permite să deschideţi hayonul fără să fiţi nevoit să puneţi jos ceea ce aveţi în mână. Când purtaţi asupra dumneavoastră, de exemplu în buzunar, cheia maşinii, este suficientă o scurtă mişcare cu piciorul sub partea din spate a maşinii pentru a debloca hayonul. Acesta vă va deschide un volum de transport de până la 615 litri. Iar cu spătarele rabatabile fracţionat ale scaunelor din spate, puteţi crea cât aţi clipi, un volum de transport de până la 1.655 litri. Hayonul poate fi apoi din nou închis, foarte simplu şi confortabil: trebuie doar să apăsaţi butonul de pe interior. Hayonul se închide abia când vă îndepărtaţi cu cheia de partea din spate a maşinii sau după 20 de secunde. Astfel, beneficiaţi de confort încă înainte de a porni la drum.²

 

Poate varia în funcţie de combinaţia motor-transmisie.

* Vă rugăm să fixaţi întotdeauna bagajele în mod adecvat.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen