Pachetul Off-road-Plus

Vizibilitate bună. Design extraordinar.

Cu pachetul opţional Off-road-Plus puteți să subliniați alura impunătoare a modelului Tiguan, deoarece pachetul include diferite detalii speciale pentru exterior și interior. Astfel, inserţiile decorative din aluminiu de la interior conferă bordului un design și mai dinamic, la fel ca pedalierul și suportul din oţel inoxidabil pentru picior sau covorașele robuste din cauciuc. Dar și din punct de vedere tehnic, interiorul are multe de oferit, iar farurile LED sporesc confortul la condus, incluzând și funcţia Dynamic Light Assist, care vă permite să conduceți permanent cu luminile de fază lungă activate, începând de la 60 km/h, fără a-i deranja pe ceilalți participanți la trafic¹. Sunt incluse, de asemenea, luminile dinamice pentru viraje cu funcție predictivă. Astfel, datorită camerei frontale ce este interconectată cu sistemul de navigaţie, virajele vor fi iluminate deja cu până la 2 secunde înainte să începeți să virați.

 

Designul exterior

Impresionant. Încă dinaintea primei urcări.

Echipat, de exemplu, cu bara de protecţie cu design off-road și cu scut, Tiguan cu pachetul opţional Off-road-Plus se confruntă cu obstacolele în manieră la fel de sportivă cum o faceți și dumneavoastră. Iar cu diferitele sale detalii negre de la exterior, precum jantele din aliaj uşor de 18 inchi Sebring, barele de pe plafon, carcasele oglinzilor exterioare și eleronul vopsit în culoarea caroseriei, Tiguan impresionează oriunde v-ar purta.

Secțiunea frontală

Impresii de neuitat. Nu doar în off-road.

Se observă deja de la grila proeminentă a radiatorului că Tiguan cu pachetul opţional Off-road-Plus nu ezită la greu. Este o impresie accentuată imediat și de farurile cu LED. Acestea continuă cu eleganță linia radiatorului. La fel de impresionantă și funcţională este însă și bara de protecţie off-road cu unghiul de atac mare.

* Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen