VW Tiguan 2016: ACT - Sistemul de management activ al cilindrilor

Sistemul ACT de management activ al cilindrilor optimizează eficacitatea motorului¹, dezactivând doi cilindri poziționați central, în situaţiile în care se impune doar o putere mai redusă a motorului. Sistemul funcţionează pe plaja de turaţie între 1.400 şi 4.000 rotaţii/min şi la viteze de până la 130 km/h, indiferent de treapta de viteză selectată. Dumneavoastră puteţi conduce ca de obicei, putând vedea pe display-ul multifuncţional modul în care motorul funcţionează în fiecare moment.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen