Pentru experienţe sonore perfecte.

DYNAUDIO Excite Surround.

Dacă doriţi să savuraţi toate nuanţele fine ale muzicii, cu başi precişi şi înalte clare precum cristalul, atunci ar trebui să ascultaţi muzica redată de sistemul de sunet DYNAUDIO Excite Surround, conceput de specialistul HiFi danez Dynaudio. Sistemul este oferit ca dotare opţională pentru liniile de echipare Comfortline şi Highline şi dispune de 8 difuzoare special reglate pentru interiorul acestei maşini. Mai sunt incluse un centre speaker, un subwoofer performant, precum şi un amplificator digital cu 16 canale, cu o putere totală de 400 de waţi. Astfel, fiecare călătorie se va desfăşura pe fundalul sonor perfect. Datorită procesării digitale a semnalului (DSP), care ține cont și de poziţia în care se află fiecare incintă acustică, beneficiaţi de sunet optim indiferent de locul pe care călătoriţi. Fie că preferaţi muzica acustică sau muzica electronică, sau că ascultaţi cu volumul la maximum sau mai silenţios: la finalul fiecărei călătorii veţi coborî din mașină mai relaxat.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen