Pentru experienţe sonore perfecte.

DYNAUDIO Excite Surround.

Dacă doriţi să savuraţi toate nuanţele fine ale muzicii, cu başi precişi şi înalte clare precum cristalul, atunci ar trebui să ascultaţi muzica redată de sistemul de sunet DYNAUDIO Excite Surround, conceput de specialistul HiFi danez Dynaudio. Sistemul este oferit ca dotare opţională pentru liniile de echipare Comfortline şi Highline şi dispune de 8 difuzoare special reglate pentru interiorul acestei maşini. Mai sunt incluse un centre speaker, un subwoofer performant, precum şi un amplificator digital cu 16 canale, cu o putere totală de 400 de waţi. Astfel, fiecare călătorie se va desfăşura pe fundalul sonor perfect. Datorită procesării digitale a semnalului (DSP), care ține cont și de poziţia în care se află fiecare incintă acustică, beneficiaţi de sunet optim indiferent de locul pe care călătoriţi. Fie că preferaţi muzica acustică sau muzica electronică, sau că ascultaţi cu volumul la maximum sau mai silenţios: la finalul fiecărei călătorii veţi coborî din mașină mai relaxat.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen