VW Tiguan 2016: DYNAUDIO Contour

Dynaudio este unul dintre producătorii de top pentru difuzoare high-end. Muzicienii, specialiştii în sonorizare şi perfecționiștii au încredere încă din 1977 în marca daneză. Ei apreciază sunetul natural, care permite ascultarea muzicii la un sunet cât mai apropiat de cel original - adică aşa cum a fost înregistrată.

Sistemul de sunet DYNAUDIO Contour, special reglat pentru interiorul maşinii, dispune de opt incinte acustice şi are o putere totală de 300 de waţi, asigurând experienţe de audiţie fantastice. Amplificatorul cu 8 canale, cu DSP (procesor digital de semnal) are capacitatea de a difuza muzica astfel încât pe fiecare loc aceasta să se audă în condiţii optime. Graţie diferitelor profiluri sonore, puteţi selecta, de exemplu, dacă doriţi să ascultaţi la volum foarte încet sau dacă doriţi ca textul rostit să se audă deosebit de clar.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen