VW Tiguan 2016: DYNAUDIO Contour

Dynaudio este unul dintre producătorii de top pentru difuzoare high-end. Muzicienii, specialiştii în sonorizare şi perfecționiștii au încredere încă din 1977 în marca daneză. Ei apreciază sunetul natural, care permite ascultarea muzicii la un sunet cât mai apropiat de cel original - adică aşa cum a fost înregistrată.

Sistemul de sunet DYNAUDIO Contour, special reglat pentru interiorul maşinii, dispune de opt incinte acustice şi are o putere totală de 300 de waţi, asigurând experienţe de audiţie fantastice. Amplificatorul cu 8 canale, cu DSP (procesor digital de semnal) are capacitatea de a difuza muzica astfel încât pe fiecare loc aceasta să se audă în condiţii optime. Graţie diferitelor profiluri sonore, puteţi selecta, de exemplu, dacă doriţi să ascultaţi la volum foarte încet sau dacă doriţi ca textul rostit să se audă deosebit de clar.

 

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen