Folosiți faza lungă fără să deranjați.

Dynamic Light Assist.

Graţie sistemului opţional de reglare dinamică a luminilor de drum Dynamic Light Assist, puteţi conduce cu luminile de fază lungă în permanenţă pornite. Sistemul se activează automat la viteze începând cu 60 km/h şi când este complet întuneric. O cameră video identifică autovehiculele care se deplasează din sens opus sau înaintea propriei maşini, pe același sens, iar lumina de drum este estompată parţial cu ajutorul unei măşti. Funcţia ţine cont şi de iluminatul stradal. Carosabilul este astfel iluminat optim, în cele mai diferite situaţii din trafic.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen