Folosiți faza lungă fără să deranjați.

Dynamic Light Assist.

Graţie sistemului opţional de reglare dinamică a luminilor de drum Dynamic Light Assist, puteţi conduce cu luminile de fază lungă în permanenţă pornite. Sistemul se activează automat la viteze începând cu 60 km/h şi când este complet întuneric. O cameră video identifică autovehiculele care se deplasează din sens opus sau înaintea propriei maşini, pe același sens, iar lumina de drum este estompată parţial cu ajutorul unei măşti. Funcţia ţine cont şi de iluminatul stradal. Carosabilul este astfel iluminat optim, în cele mai diferite situaţii din trafic.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen