Nu mai plecaţi la drum fără internet.

Car-Net "Guide & Inform".

La Volkswagen, internet în maşină înseamnă Car-Net. Acest pachet include servicii practice şi aplicaţii utile. Pachetul de servicii Guide & Inform¹⁾ vă este oferit opţional în combinaţie cu sistemele multimedia Discover Media şi Discover Pro. Datorită conexiunii la internet, puteţi utiliza date de maximă actualitate. De exemplu, dacă undeva se formează sau se dizolvă un ambuteiaj, veţi afla acest fapt în timp real. Foarte confortabil este și faptul că ruta va fi adaptată automat, în mod corespunzător.

Iar Car-Net vă permite, de asemenea, să descoperiţi destinaţii speciale în apropiere, ca de exemplu, restaurante. Dar puteţi găsi rapid şi alte puncte de interes. Precum hoteluri, staţii de alimentare sau cinematografe noi. Informaţiile de pe internet vă permit descoperiri interesante şi utile.

Mai multe informaţii despre Car-Net

Utilizarea serviciilor on-line mobile (Car-Net) este posibilă exclusiv în combinaţie cu dotările opţionale Discover Media şi Discover Pro. De asemenea, aveţi nevoie de un dispozitiv mobil (de ex. un smartphone), care are capacitatea de a funcţiona ca hotspot WiFi mobil. Ca alternativă, în combinaţie cu interfaţa opţională pentru telefonul mobil „Business“, poate fi utilizat un telefon mobil cu remote SIM Access Profile (rSAP) sau un card SIM cu opţiune de telefonie şi date. Serviciile Car-Net sunt disponibile doar cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă şi doar în raza de acoperire a respectivei reţele de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Din cauza volumului de date necesar pentru utilizarea serviciilor online mobile Car-Net, vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date. Pentru utilizarea serviciilor Car-Net, trebuie încheiat un contract separat cu Volkswagen AG. Clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehiculul pe www.volkswagen.com/car-net. Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut. Mai multe informaţii cu privire la Car-Net vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/Car-Net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen