Sunt atât de multe de văzut. Chiar şi pe banchetă.

App-Connect Cam-Connect.

Uitaţi-vă înainte şi totodată înapoi: cu sistemul opţional Car-Net App-Connect (disponibil începând cu sistemul multimedia Composition Media), imaginea înregistrată de camera¹ dumneavoastră video GoPro® poate fi redată pe ecranul sistemului radio sau de navigaţie. Astfel vedeţi, de exemplu, tot ceea ce se întâmplă pe banchetă. Când maşina staţionează sau se deplasează foarte încet, este posibilă redarea unui video-stream continuu. La viteze mai mari, din motive de siguranţă, redarea este limitată la poze, care pot fi capturate prin apăsarea unui buton.

GoPro®: Camera GoPro® şi accesoriile adiţionale nu sunt incluse în dotările automobilului şi trebuie achiziționate separat. Funcţia descrisă este compatibilă cu următoarele versiuni: camera GoPro® Hero (3, 3+ sau 4). GoPro®, Hero, emblema GoPro® şi emblema GoPro® Be a Hero sunt mărci sau mărci înregistrate ale GoPro®.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen