Fără complicaţii. Chiar şi cu remorcă.

Trailer Assist.

Pentru cei care vor să-şi facă viaţa mai uşoară: asistentul opţional pentru manevrarea remorcii Trailer Assist uşurează considerabil deplasarea în marşarier cu remorcă, în anumite limite și condiții. În spaţiile înguste, manevrarea poate fi dificilă. Dar Trailer Assist vă ajută la greu. Dumneavoastră trebuie doar să selectaţi marşarierul, să apăsaţi butonul sistemului pentru parcare şi să setaţi direcţia în care doriţi să se deplaseze remorca, folosind butonul corespunzător. Asta e tot! Acum, observaţi relaxat cum Trailer Assist direcţionează remorca în direcţia pe care aţi stabilit-o dumneavoastră. Este foarte simplu, cu ajutorul butonului pentru reglarea oglinzilor exterioare. În timpul manevrării, dumneavoastră rămâneţi stăpânul frânei şi al acceleraţiei, monitorizând totodată zona din apropierea maşinii. De asemenea, puteţi interveni apăsând din nou butonul de parcare sau mişcând volanul.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen