Fără complicaţii. Chiar şi cu remorcă.

Trailer Assist.

Pentru cei care vor să-şi facă viaţa mai uşoară: asistentul opţional pentru manevrarea remorcii Trailer Assist uşurează considerabil deplasarea în marşarier cu remorcă, în anumite limite și condiții. În spaţiile înguste, manevrarea poate fi dificilă. Dar Trailer Assist vă ajută la greu. Dumneavoastră trebuie doar să selectaţi marşarierul, să apăsaţi butonul sistemului pentru parcare şi să setaţi direcţia în care doriţi să se deplaseze remorca, folosind butonul corespunzător. Asta e tot! Acum, observaţi relaxat cum Trailer Assist direcţionează remorca în direcţia pe care aţi stabilit-o dumneavoastră. Este foarte simplu, cu ajutorul butonului pentru reglarea oglinzilor exterioare. În timpul manevrării, dumneavoastră rămâneţi stăpânul frânei şi al acceleraţiei, monitorizând totodată zona din apropierea maşinii. De asemenea, puteţi interveni apăsând din nou butonul de parcare sau mişcând volanul.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen