Rezoluţie. Informaţie.

Active Info Display.

Veţi căuta în zadar vechiul vitezometru la bordul modelului Tiguan: în locul său veţi găsi însă un ecran modern, cu diagonala de 31,2 cm (12,3 inchi): Active Info Display. Acesta oferă informaţii clasice, precum vitezometru, turometru, kilometraj, dar şi alte informaţii utile, pe care le puteţi aranja şi evidenţia după cum preferaţi. De exemplu, în modul de navigaţie, vitezometrul şi turometrul se mută la marginea afișajului, pentru a lăsa mai mult spaţiu pentru hartă. Funcțiile de asistenţă pot fi integrate în grafica vitezometrului. De asemenea, Active Info Display "colaborează" şi cu alte sisteme ale autovehiculului: datele sistemului multimedia, afişate pe consola centrală, precum pozele contactelor din telefon sau coperta unui CD, pot fi redate şi pe Active Info Display.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen