Rezoluţie. Informaţie.

Active Info Display.

Veţi căuta în zadar vechiul vitezometru la bordul modelului Tiguan: în locul său veţi găsi însă un ecran modern, cu diagonala de 31,2 cm (12,3 inchi): Active Info Display. Acesta oferă informaţii clasice, precum vitezometru, turometru, kilometraj, dar şi alte informaţii utile, pe care le puteţi aranja şi evidenţia după cum preferaţi. De exemplu, în modul de navigaţie, vitezometrul şi turometrul se mută la marginea afișajului, pentru a lăsa mai mult spaţiu pentru hartă. Funcțiile de asistenţă pot fi integrate în grafica vitezometrului. De asemenea, Active Info Display "colaborează" şi cu alte sisteme ale autovehiculului: datele sistemului multimedia, afişate pe consola centrală, precum pozele contactelor din telefon sau coperta unui CD, pot fi redate şi pe Active Info Display.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Tiguan

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen