Sar în ochi. În cel mai pozitiv mod. Și doar în mod pozitiv.

Farurile şi blocurile optice spate cu LED.

Atrag privirile fără a incomoda: farurile opţionale cu LED¹ optimizează vizibilitatea, uşurând condusul, inclusiv pe ceaţă şi în timpul nopţii. Printre avantaje se mai numără consumul redus de energie electrică şi durata mare de viaţă. Iar ceea ce face ca aceste faruri să fie şi mai ieşite din comun este designul lor, conferind modelului Tiguan Allspace o semnătură luminoasă dinamică, cu un design specific mărcii. Pe timp de noapte, la frânare, designul luminilor se modifică la blocurile optice spate moderne, cu tehnologie LED, oferite pentru linia de echipare Highline. Alături de efectul accentuat al semnalizării, Tiguan Allspace dispune astfel şi de un element de design care îi conferă un caracter unic.

Dotare standard pentru Highline

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Inchidere meniu

Spaţiul ideal pentru aventuri. Tiguan Allspace.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen