Deschide căile de acces. Inclusiv spre portbagaj.

Portbagajul cu funcţia Easy Open şi cu închidere electrică.

Cât de des nu se întâmplă să ne aflăm în faţa portbagajului, încărcaţi cu bagaje şi să nu avem nicio mână liberă pentru a deschide hayonul? Funcţia practică Easy Open (opţional) vă permite să deschideţi hayonul fără să fiţi nevoit să puneţi jos ceea ce aveţi în mână. Când purtaţi asupra dumneavoastră, de exemplu în buzunar, cheia maşinii, o scurtă mişcare cu piciorul sub partea din spate a maşinii este suficientă pentru a debloca hayonul. Acesta vă va deschide un portbagaj cu un volum de transport de până la 1.775 litrin¹, la versiunea cu 7 locuri. Deosebit de practic: mecanismul pentru rabatarea spătarelor scaunelor din spate vă permite să rabataţi din portbagaj scaunele laterale de pe rândul doi şi scaunele de pe rândul trei, pentru a face loc pentru obiectele mai lungi. Este atât de simplu, că nici nu va trebui să le lăsaţi jos din mână. Hayonul poate fi apoi din nou închis, foarte simplu şi confortabil: trebuie doar să apăsaţi butonul de pe interior. Hayonul se închide abia când vă îndepărtaţi cu cheia de partea din spate a maşinii sau după 20 de secunde. Astfel, beneficiaţi de confort încă înainte de a porni la drum.²

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Spaţiul ideal pentru aventuri. Tiguan Allspace.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen