Eficienţă și mai ridicată.

Motoare.

Motorul pe benzină de 1,4 l, cu transmisie cu 6 trepte (consum combustibil, l/100 km: urban 7,2 / extraurban 5,4 / mixt 6,1; emisii de CO₂ mixt, g/km: 137; Clasa de eficienţă: B1) oferit pentru Tiguan Allspace dispune de tehnologia TSI şi este deosebit de eficient şi puternic, graţie combinării injecţiei directe cu tehnologia inteligentă de supraalimentare. Dar și motoarele TDI cu tehnologie Common-Rail conving prin economie şi putere. Prin comprimarea aerului necesar arderii, cu ajutorul unui turbocompresor cu gaze de evacuare, este crescută puterea şi totodată se economiseşte energie. Pentru Tiguan Allspace Highline, de exemplu, puteţi alege motorul TDI puternic, de 176 kW (240 CP) (consum combustibil, l/100 km: urban 7,7 / extraurban 5,8 / mixt 6,5; emisii de CO₂ mixt, g/km: 170; Clasa de eficienţă: C¹ ), astfel încât să vă bucuraţi zi de zi, de performanţe impresionante. În combinaţie cu tracţiunea integrală permanentă 4MOTION, motorul asigură o tracţiune optimizată pe cele mai variate suprafeţe de rulare. De asemenea, graţie funcţiilor şi dotărilor BlueMotion Technology, puteţi economisi combustibil, fără a fi nevoie să renunţaţi la dinamism. Printre aceste funcţii se numără, de exemplu, funcţia de recuperare a energiei de frânare şi sistemul Start-Stop.

Valorile indicate sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Informaţiile nu se referă la un singur autovehicul şi nu sunt parte a ofertei, ci servesc exclusiv pentru compararea între diferitele tipuri de autovehicule. Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale unui autovehicul nu depind doar de eficienţa utilizării combustibilului/energiei electrice prin intermediul tehnologiei autovehiculului, ci sunt influenţate şi de modul în care autovehiculul este condus şi de alţi factori care nu sunt de natură tehnică (de ex. condiţii de mediu). Dotările şi accesoriile adiţionale (componente adăugate, anvelope etc.) pot modifica parametrii relevanţi ai autovehiculului, ca de ex. masa, rezistenţa la înaintare şi coeficientul aerodinamic şi, alături de condiţiile meteo şi de cele de trafic, pot influenţa consumul şi performanţele. Valorile indicate cu privire la consum şi la emisiile de CO₂ sub formă de valori „de la - până la” sunt valabile în funcţie de formatul de anvelope ales şi de dotările opţionale. Observaţie conform Directivei 1999/94/CE în varianta valabilă în prezent: Informaţii cu privire la consumul oficial de combustibil şi la emisiile de CO₂ oficiale pentru autoturisme noi sunt oferite în „Ghidul privind consumul de carburant şi emisiile de CO₂ pentru toate modelele de autoturisme“, disponibil gratuit în toate locaţiile de vânzare ale Uniunii Europene. Clasele de eficienţă evaluează autovehiculele în baza emisiilor de CO₂, în funcţie de masa proprie a autovehiculului. Autovehiculele care corespund unei valori medii, sunt încadrate în categoria D. Autovehiculele care au valori mai bune decât media actuală, sunt încadrate în categoriile A+, A, B sau C. Autovehiculele care au valori mai slabe decât media actuală, sunt încadrate în categoriile E, F sau G.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Spaţiul ideal pentru aventuri. Tiguan Allspace.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen