Atrage privirile cu alura sa impunătoare.

Designul exterior.

Exterior remarcabil, variate opţiuni de echipare şi tehnologie de iluminare expresivă: Tiguan Allspace are multe de oferit. Tiguan Allspace arată bine din orice unghi, printre altele, şi datorită blocurilor optice spate cu design marcant. De asemenea, toate liniile de echipare dispun de lumini de zi cu LED, incluse în dotarea standard. În dotarea standard, Tiguan Allspace Highline este echipat adiţional şi cu blocuri optice spate cu LED şi cu faruri cu LED. Avantajele nu constau doar în designul şi mai atractiv, ci, mai mult, diodele luminoase consumă, de asemenea, mai puţină energie electrică decât becurile obişnuite şi au o durată de viaţă mai mare.

Dacă se va întâmpla să aveţi prea multe bagaje de transportat şi interiorul spaţios nu mai este totuși suficient, barele de pe plafon vă vor oferi alternative: pe acestea puteţi monta, de exemplu, o cutie pentru bagaje, suporturi pentru biciclete sau pentru schiuri şi snowboard-uri (disponibile opţional în gama de Accesorii Originale). Începând cu linia de echipare Comfortline, barele de pe plafon sunt argintii eloxate.

Aspectul impresionant al modelului Tiguan Allspace este accentuat şi de detaliile de design cromate. În spate, atrag în mod deosebit atenţia ramele cromate în formă de trapez.

Indiferent încotro vă vor duce planurile dumneavoastră: cu Tiguan Allspace sunteţi mereu cu un pas înainte. Tehnic, dar şi estetic.

În imagini sunt redate şi dotări R-Line opţionale.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Spaţiul ideal pentru aventuri. Tiguan Allspace.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen