Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Termeni şi condiţii Link-uri

Link-uri

1. Site-ul Volkswagen este creat şi administrat de o societate a Concernului Porsche ("Porsche")  şi este compusă din Homepage (prima pagină) şi toate celelalte pagini web corespunzătoare acestui website.

2. Porsche România încurajează şi permite realizarea de link-uri, corecte din punct de vedere legal, cu pagina principală şi toate celelalte pagini web ale acestui site. Fiecare link trebuie să conţină o referinţă clară şi explicită asupra website-ului Volkswagen România; mai ales, fiecare informaţie din website-ul Porsche trebuie redată în formă nemodificată.

3. Realizarea de link-uri către sub-pagini ale website-ului Volkswagen România fără indicarea clară a provenienţei (Deep-Link) este strict interzisă.

4. Porsche România îşi rezervă dreptul de a interzice crearea de link-uri pentru anumite persoane, companii, asociaţii, grupuri de persoane şi/sau grupe de companii sau în legătură cu anumite conţinuturi web, pagini sau site-uri web, fără a fi nevoie să indice justificări în acest sens.

5. Crearea de linkuri directe sau indirecte către website-ul Volkswagen România, care conduc la realizarea unei corelaţii cu informaţii, conţinuturi web, website-uri sau pagini web nepermise din punct de vedere legal, imorale, extremiste din punct de vedere politic, discriminatorii, criminale, scandaloase sau de o natură asemănătoare, este interzisă în orice caz.

6. Porsche România nu îşi asumă răspunderea pentru daune sau dezavantaje, de orice fel şi indiferent de baza juridică, care au fost provocate prin crearea de linkuri ce contravin limitărilor prevăzute.

7. Porsche România îşi rezervă dreptul de a retrage în orice moment acordul cu privire la crearea de link-uri, fără a fi nevoie să indice justificări în acest sens. Porsche România îşi rezervă dreptul de a acţiona cu toate mijloacele tehnice şi/sau juridice care îi stau la dispoziţie împotriva încălcării prezentelor prevederi.