Un puternic caracter sportiv.

T-Roc Sport.

Cine poate rezista? Jantele din aliaj uşor de 17 inchi şi etrierele roşii*, strălucitoare desăvârşesc designul acesta greu de uitat. În partea din spate, designul este accentuat de blocurile optice spate cu LED şi cu carcase roşii închis. Luneta şi geamurile laterale din spate au, de asemenea, tentă închisă, integrându-se astfel optim în designul de ansamblu al modelului T-Roc Sport. Sticla fumurie absoarbe o parte a luminii soarelui, astfel încât lumina devine mai plăcută la interior. Aceasta vă ajută, de asemenea, să vă păstraţi sângele rece, chiar dacă inima va bate de multe ori mult mai repede, datorită incitării simţite la volan.

La interior mai impresionează şi plafonul negru şi iluminarea ambientală, care vă vor permite să vă cufundaţi într-o atmosferă deosebit de plăcută. Luminile de la nivelul podelei sunt albe, iar bandourile decorative sunt marcate de lumină roşie. Caracterul specific motorsport-ului este accentuat de pedalierul din oţel inoxidabil şi de volanul multifuncţional îmbrăcat în piele, inclus în dotarea standard. Scaunele Sport pentru şofer şi pasagerul din faţă oferă sprijin lateral foarte bun şi contribuie la confortul la drum lung. Ca dotare standard, scaunele sunt îmbrăcate în tapiţeria textilă "Gem", dar opţional, este disponibilă şi tapiţeria din piele ecologică "Vienna".

 

*Dotări opţionale, disponibile contra-cost.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

T-Roc.