Design expresiv în cotidian.

T-Roc Design.

T-Roc Design vă oferă numeroase variante de individualizare. Astfel, de exemplu, jantele din aliaj uşor de 17 inchi cu finisaj gloss sunt disponibile opţional cu încă alte trei variante de finisare. De asemenea, finisajele în două culori² vă permit să conferiţi modelului accente proprii adiţionale. Iar detaliile cromate subliniază rafinamentul modelului T-Roc Design și le puteţi găsi, de exemplu, pe grila neagră a radiatorului, dar şi pe masca din spate. Difuzorul contrastează cu finisajul argintiu, atât în faţă, cât şi în spate.  

Când intraţi în automobil, vă întâmpină iluminarea ambientală² albă: baghetele decorative iluminate, lămpile pentru citit din faţă şi din spate, precum şi iluminarea² de la nivelul podelei creează o atmosferă deosebit de plăcută. Masca decorativă de pe panoul de instrumente, aşa-numitul dashpad, poate fi finisată în patru culori diferite, astfel încât şi interiorul să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră.

Luaţi loc pe scaunele Confort, care, opţional, pot fi acoperite cu una dintre cele două variante de piele ecologică rafinată Vienna. Din această poziţie confortabilă, puteţi purta convorbiri telefonice prin intermediul interfeţei de telefonie, în timp ce vă aflaţi la drum.

Aveţi memorate melodiile preferate pe un stick USB? Intrarea USB vă permite să le ascultaţi la bordul modelului T-Roc, redate de difuzoarele maşinii. Plictiseala nu are loc în acest automobil.

Mai ales la drum lung, detectorul de oboseală¹ poate fi un ajutor foarte util: când sesizează o abatere a șoferului de la conduita sa obişnuită la volan, detectorul de oboseală recomandă o pauză, semnalată sonor şi vizual.

Luaţi loc: urmează o experienţă desăvârşită din toate punctele de vedere.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Menü schließen

Nicio ezitare! Noul T-Roc.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team