T-Roc se ocupă în locul dumneavoastră.

Conduceţi relaxat.

Drum lung şi monoton, benzi de rulare care se îngustează, concentrarea scade. Ce bine că T-Roc este echipat în dotarea standard cu asistentul Lane Assist pentru menţinerea benzii de rulare. Acesta poate contribui la evitarea accidentelor cauzate de reducerea nivelului de concentrare1. Pentru că Lane Assist iniţiază intervenţii de corecţie asupra direcţiei, când sistemul detectează că maşina este în pericol să iasă de pe banda de rulare.

Stresul vă este redus considerabil şi de funcţia opțională de reglare automată a distanţei ACC. Aceasta monitorizează traficul din faţă şi păstrează o distanţă sigură1, la viteze de până la 210 km/h.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje Traffic Jam Assist este oferit pentru motorizările cu transmisia automată cu două ambreiaje DSG şi ușurează condusul în ambuteiaje. Astfel, la viteze de deplasare între 0 şi 60 km/h, automobilul dumneavoastră urmăreşte autovehiculul care se deplasează în faţă şi controlează automat acceleraţia şi frâna1. Totodată, maşina rămâne pe banda sa de rulare. 

Emergency Assist este o funcţia opţională care, în caz de urgenţă medicală, poate prelua parţial controlul asupra autovehiculului1. Sistemul se activează când şoferul nu mişcă volanul, nu frânează şi nu accelerează. Când Emergency Assist detectează o astfel de situaţie, emite avertizări, de exemplu prin acţionarea scurtă a frânelor şi deplasarea şerpuită în cadrul benzii de rulare. Dacă şoferul nu reacţionează, sistemul poate opri controlat maşina.

 

1. Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

T-Roc.