T-Roc vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare

Dacă din spate se apropie o maşină pe care nu o puteţi vedea în oglinda laterală şi nici în cea din spate, atunci aceasta se află în mult-temutul unghi mort. La schimbarea benzii vă ajută privirea consacrată peste umăr, iar acum vă vine în ajutor şi senzorul opţional Blind Spot. Acesta vă poate avertiza1 încă de la viteze de deplasare de 15 km/h, cu ajutorul LED-urilor de pe oglinzile exterioare. Dacă dumneavoastră totuşi semnalizaţi, LED-urile de avertizare vor clipi mai puternic şi mai rapid, pentru a vă atrage atenţia asupra vehiculului din unghiul mort. În combinaţie cu asistentul de menţinere a benzii de rulare, Lane Assist, inclus în dotarea standard, senzorul Blind Spot vă poate chiar avertiza intervenind cu o măsură de corecţie asupra direcţiei1.

Iar asistentul pentru ieşirea din parcare vă ajută1 la manevrele de ieşire în marşarier de pe un loc de parcare. Senzorii din bara de protecţie spate permit sistemului să monitorizeze traficul care vine din lateral, în spatele maşinii. Dacă din lateral se apropie un alt autovehicul, un biciclist sau chiar un pieton, veţi fi avertizat cu un semnal sonor şi cu un afişaj pe display-ul sistemului multimedia. Dacă şoferul nu reacţionează la timp, sistemul poate reduce gravitatea urmărilor unei eventuale coliziuni sau o poate chiar evita în totalitate, în cazul ideal.

 

1. Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

T-Roc.