Păstraţi controlul şi calmul, chiar şi în condiţii dificile.

4MOTION Active Control.

Suprafaţa de rulare se poate schimba, plăcerea condusului rămâne. Dacă optaţi pentru tracţiunea 4MOTION, puteţi activa diferite moduri de condus pentru variate condiţii de drum. Această posibilitate vă este oferită de 4MOTION Active Control. Astfel, puteţi selecta între modurile de condus "Snow", "Offroad" şi "Offroad Individual". Puteţi controla sistemul cu uşurinţă, folosind butonul cu funcție rotativă şi cu tastă. În modul On-road adiţional, puteţi selecta, de exemplu, modul eficient Eco sau modul dinamic Sport.

4MOTION Active Control interacţionează cu asistentul de urcare în rampă, cel de coborâre în pantă, cel de control electronic al stabilităţii şi cu diferenţialul blocabil electronic. În funcţie de profilul selectat, se schimbă caracteristicile tracţiunii, ale dozării acceleraţiei, ale transmisiei, frânei de motor şi asistenţei la demaraj. Rezultatul: călătorii mai puţin obositoare, chiar şi pe zăpadă şi pe drumurile neasfaltate.

 

 

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

T-Roc.