Un puternic caracter sportiv.

T-Roc Sport.

Cine poate rezista? Jantele din aliaj uşor de 17 inchi şi etrierele roşii¹, strălucitoare desăvârşesc designul spectaculos al mașinii. În partea din spate, sportivitatea este accentuată de blocurile optice spate cu LED şi cu carcase roşii închis. Luneta şi geamurile laterale din spate au, de asemenea, tentă închisă, integrându-se astfel optim în designul de ansamblu al modelului T-Roc Sport. Sticla fumurie absoarbe o parte a luminii soarelui, astfel încât lumina devine mai plăcută la interior. Aceasta vă ajută și să vă păstraţi sângele rece, chiar dacă inima va bate de multe ori mult mai repede, datorită experiențelor extraordinar de dinamice.

La interior mai impresionează şi plafonul negru¹ şi iluminarea ambientală, care vă vor permite să vă cufundaţi într-o atmosferă deosebit de plăcută. Luminile de la nivelul podelei sunt albe, iar bandourile decorative sunt marcate de lumină roşie. Caracterul specific motorsport-ului este accentuat și de pedalierul din oţel inoxidabil şi de volanul multifuncţional îmbrăcat în piele ecologică, inclus în dotarea standard. Scaunele Sport pentru şofer şi pasagerul din faţă oferă sprijin lateral foarte bun şi contribuie la confortul excelent la drum lung. Ca dotare standard, scaunele sunt îmbrăcate în tapiţeria textilă Gem, dar opţional, este disponibilă şi tapiţeria din piele ecologică Vienna.

Dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Roc

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen