Design expresiv în cotidian.

T-Roc Design.

T-Roc Design vă oferă numeroase variante de individualizare. Astfel, de exemplu, jantele din aliaj uşor de 17 inchi cu finisaj gloss sunt disponibile opţional cu încă alte trei variante de finisare. De asemenea, finisajele în două culori² vă permit să conferiţi modelului accente proprii adiţionale. Iar detaliile cromate subliniază rafinamentul modelului T-Roc Design și le puteţi găsi, de exemplu, pe grila neagră a radiatorului, dar şi pe masca din spate. Difuzorul contrastează cu finisajul argintiu, atât în faţă, cât şi în spate.  

Când intraţi în automobil, vă întâmpină iluminarea ambientală² albă: baghetele decorative iluminate, lămpile pentru citit din faţă şi din spate, precum şi iluminarea² de la nivelul podelei creează o atmosferă deosebit de plăcută. Masca decorativă de pe panoul de instrumente, aşa-numitul dashpad, poate fi finisată în patru culori diferite, astfel încât şi interiorul să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră.

Luaţi loc pe scaunele Confort, care, opţional, pot fi acoperite cu una dintre cele două variante de piele ecologică rafinată Vienna. Din această poziţie confortabilă, puteţi purta convorbiri telefonice prin intermediul interfeţei de telefonie, în timp ce vă aflaţi la drum.

Aveţi memorate melodiile preferate pe un stick USB? Intrarea USB vă permite să le ascultaţi la bordul modelului T-Roc, redate de difuzoarele maşinii. Plictiseala nu are loc în acest automobil.

Mai ales la drum lung, detectorul de oboseală¹ poate fi un ajutor foarte util: când sesizează o abatere a șoferului de la conduita sa obişnuită la volan, detectorul de oboseală recomandă o pauză, semnalată sonor şi vizual.

Luaţi loc: urmează o experienţă desăvârşită din toate punctele de vedere.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

T-Roc

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen