Astfel păstraţi cursul şi buna dispoziţie.

Sisteme radio şi de navigaţie.

Pregătit pentru concert? În ofertă veţi găsi cele două sisteme radio şi un sistem de navigaţie, toate fiind echipate cu dotări de primă clasă. 

Sistemul radio Composition Colour vă este oferit ca dotare standard şi are un touchscreen color de 16,5 cm (6,5 inchi). Puteţi reda şi muzică în format MP3 sau WMA cu acest sistem, care citeşte, de asemenea, carduri SD şi recepţionează posturi radio FM. Este disponibilă și o intrare Bluetooth și una USB (Tip C).

Sistemul radio opţional Composition Media dispune de 6 difuzoare (dotare standard pentru T-Roc Sport), plus toate funcţiile şi interfeţele de conectare ale sistemului descris mai sus. La acestea se adaugă şi o unitate CD, o interfaţă USB şi posibilitatea de a conecta telefoanele mobile prin Bluetooth. Touchscreeen-ul color mare de 20,3 cm (8 inchi) permite operarea confortabilă şi facilă.

Sistemul opţional de navigaţie Discover Media este echipat, de asemenea, cu un ecran tactil color de 20,3 cm (8 inchi). Printre dotările sale se mai numără: şase difuzoare, recepție radio FM, o unitate CD compatibilă MP3, AAC şi WMA, două slot-uri pentru carduri SD, o interfaţă USB, precum şi interfaţa pentru conectarea prin Bluetooth a telefonului.

Toate dispozitive descrise sunt echipate cu o antenă Diversity, care optimizează recepţia, chiar şi în condiţii dificile.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Roc

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen