Vă aflaţi pe mâini bune.

Serviciul de apel de urgenţă.

În situaţii de urgenţă este important să rămâneţi liniştit. De aceea, puteţi folosi serviciul opţional de apel de urgenţă¹ oferit de Volkswagen, apăsând doar un buton. Sistemul iniţiază o conexiune telefonică de voce cu centrala pentru urgenţe a mărcii Volkswagen, astfel încât să puteţi primi asistenţă personală până la sosirea serviciilor de urgenţă. Apăsând butonul roşu SOS, puteţi chema ajutor rapid şi pentru alţi participanţi la trafic.

Apelul va fi iniţiat automat, dacă sistemul detectează un accident la care se declanşează un airbag. În acest caz, se face legătura cu un angajat al centralei de urgenţe a mărcii Volkswagen. Totodată, vor fi trimise către centrală datele importante, precum locul constatat, pentru a permite asigurarea asistenței medicale la faţa locului. Centrala pentru urgenţe a mărcii Volkswagen este disponibilă în 10 limbi europene² şi în 22 de ţări³ din Europa.

Pentru utilizarea serviciilor Car-Net Security & Service, trebuie încheiat un contract online separat cu Volkswagen AG. Pentru a putea utiliza serviciile pe întreaga perioadă de valabilitate, clientul are la dispoziţie 90 de zile de la livrarea autovehiculului pentru a înregistra autovehi culul pe www.volkswagen.com/Car-Net. Serviciul de Apel de urgenţă este activat deja de la livrarea autovehiculului. Disponibilitatea serviciilor Car-Net poate diferi de la o ţară la alta. Aceste servicii vă stau la dispoziţie pe perioada contractuală agreată şi pot fi supuse unor modificări de conţinut. Pentru a utiliza aplicaţia gratuită Car-Net, aveţi nevoie de un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android şi de un card SIM cu opţiune de date cu un contract existent sau cu unul nou de telefonie mobilă încheiat cu un furnizor de servicii de telefonie mobilă. În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Mai multe informaţii cu privire la Car-Net vă sunt puse la dispoziţie pe www.volkswagen.com/Car-Net şi vă pot fi oferite de către distribuitorul dumneavoastră Volkswagen; informaţii cu privire la costurile serviciilor de telefonie mobilă vă poate oferi furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

germană, engleză, franceză, italiană, olandeză, poloneză, portugheză, suedeză, spaniolă, cehă

Belgia, Bulgaria, Germania, Finlanda, Franţa, Grecia, Marea Britanie, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Norvegia, Austria, Polonia, Portugalia, România, Suedia, Elveţia, Spania, Cehia, Ungaria

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Roc

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen