Cuceriţi drumurile. Şi locurile de parcare libere.

Park Assist şi asistentul pentru parcare.

Cu T-Roc, manevrele de parcare devin simple ca bună ziua. Asistentul opţional pentru parcare facilitează manevrele de parcare pe locuri cu vizibilitate restrânsă. Este posibil datorită senzorilor din faţa şi din spatele automobilului. Astfel, puteţi fi avertizat, în anumite limite, dacă maşina riscă să se ciocnească de obstacole. Avertizările pot consta în semnale sonore, sau distanţa poate fi afişată pe ecranul sistemului multimedia.

O altă funcţie a asistenței pentru parcare este sistemul inclus, Manoeuvre Assist. La deplasarea în marşarier cu viteze de până la 10 km/h, sistemul poate contribui la evitarea unei coliziuni sau la reducerea gravităţii impactului, iniţiind frânarea de urgenţă. Puteţi activa funcţia Manoeuvre Assist şi la deplasarea înainte, acţionând butonul corespunzător. În cazul în care în faţa automobilului se află un obstacol, sistemul poate, de asemenea, frâna automat, dacă nu reacţionaţi la semnalele acustice ale asistentului pentru parcare.

Asistentul pentru parcare Park Assist vă poate ajuta încă din faza de căutare a unui loc de parcare. Sistemul monitorizează ambele margini ale drumului în timpul deplasării, pentru a găsi locul de parcare potrivit. Park Assist controlează automat direcţia pentru a aduce maşina pe locurile de parcare paralele şi perpendiculare şi, în anumite limite și condiții, are chiar capacitatea de a direcţiona maşina pe locuri de parcare strâmte. Dumneavoastră trebuie să vă ocupaţi doar de acceleraţie, ambreiaj şi frânare.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Roc

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen