Veţi fi văzut și veți vedea cu alţi ochi.

Luminile.

Pentru că suntem văzuţi după cum ne prezentăm. Un fapt cât se poate de real privind luminile modelului T-Roc. În echiparea sa standard sunt incluse luminile de zi, care se prezintă în poziţie proeminentă, fiind montate în bara din faţă. Funcţia de semnalizare a fost integrată în luminile de zi, atrăgând astfel în mod deosebit atenţia când schimbaţi banda sau viraţi. Astfel, luminile de zi reprezintă unul dintre elementele care îşi pun cel mai puternic amprenta asupra designului modelului T-Roc. În combinaţie cu farurile cu halogen, care sunt incluse în dotarea standard, luminile de zi desenează un design liniar compact. Dacă optaţi însă pentru farurile cu LED (dotare standard pentru T-Roc Sport), privirile vor fi imediat atrase de designul inelar atractiv.

Dar şi în partea din spate, T-Roc se prezintă cu o semnătură luminoasă ieşită din comun, desenată de LED-uri. T-Roc Sport are carcase roşii închis la blocurile optice din spate.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Roc

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen