Bucuraţi-vă de confort din plin.

Confortul.

La bordul modelului T-Roc, puteţi simţi calitatea materialelor şi a dotărilor atent alese. T-Roc Design oferă scaune Confort în echiparea standard. Versiunea T-Roc Sport invită şoferul şi pasagerul din faţă să ia loc pe scaune Sport, care oferă sprijin lateral foarte bun.

Și tapiţeriile vă oferă posibilitatea de a vă exprima gusturile personale. Rafinamentul maxim este asigurat de pachetul opţional de piele ecologică Vienna, care emană şarm şi stil.

O altă dotare deosebit de atractivă este plafonul panoramic glisant. Acesta permite luminii să inunde interiorul, creând impresia de spaţiu şi mai generos. Plafonul este compus din două elemente de sticlă, cel din faţă fiind rabatabil şi glisant electric. Când soarele este prea puternic, plafonul vitrat poate fi acoperit complet cu jaluzeaua de dedesubt, prin simpla acţionare a unui buton.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

T-Roc

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen