T-Roc se ocupă în locul dumneavoastră.

Conduceţi relaxat.

Drum lung şi monoton, benzi de rulare care se îngustează, concentrarea scade. Ce bine că T-Roc este echipat în dotarea standard cu asistentul Lane Assist pentru menţinerea benzii de rulare. Acesta poate contribui la evitarea accidentelor cauzate de reducerea nivelului de concentrare¹. Pentru că Lane Assist iniţiază intervenţii de corecţie asupra direcţiei, când sistemul detectează că maşina este în pericol să iasă de pe banda de rulare.

Stresul șoferului este redus considerabil şi de funcţia opțională de reglare automată a distanţei ACC. Aceasta monitorizează traficul din faţă şi păstrează o distanţă sigură¹, la viteze de până la 210 km/h.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje Traffic Jam Assist este oferit pentru motorizările cu transmisia automată cu două ambreiaje DSG şi ușurează condusul în ambuteiaje. Astfel, la viteze de deplasare între 0 şi 60 km/h, automobilul dumneavoastră urmăreşte autovehiculul care se deplasează în faţă şi controlează automat acceleraţia şi frâna¹. Totodată, maşina rămâne pe banda sa de rulare.

Emergency Assist este o altă funcţia opţională pentru siguranță. În caz de urgenţă medicală, aceasta poate prelua parţial controlul asupra autovehiculului¹. Sistemul se activează când şoferul nu mişcă volanul, nu frânează şi nu accelerează. Când Emergency Assist detectează o astfel de situaţie, emite avertizări, de exemplu, prin acţionarea scurtă a frânelor şi deplasarea şerpuită în cadrul benzii de rulare. Dacă şoferul nu reacţionează, sistemul poate opri controlat maşina.

Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Intră mai târziu în producţie.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

T-Roc

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen