La bord, dumneavoastră aveţi totul sub control.

Bordul.

Încă de prima dată când veţi urca în maşină, vă veţi simți ca acasă, căci vă puteți orienta rapid, deoarece instrumentele de bord şi comenzile sunt toate orientate spre şofer. Opțional, puteţi alege afişajul Active Info Display, în schimbul instrumentelor rotunde clasice. Ecranul acesta color de înaltă rezoluţie poate afişa mai multe informaţii decât vitezometrul analogic obişnuit, oferindu-vă, de exemplu, date detaliate privind călătoriile. De asemenea, afișajul reprezintă grafic activitatea sistemelor de asistență a şoferului, în diferite moduri de afişare. În combinaţie cu un sistem de navigaţie, puteţi opta pentru afişarea hărţii de mari dimensiuni, chiar în faţa dumneavoastră. Veţi aprecia cu siguranţă acest plus de confort.

Ca dotare standard, la bordul versiunilor T-Roc Sport şi T-Roc Design, veţi beneficia de volanul multifuncţional îmbrăcat în piele ecologică. Acesta vă permite să controlaţi diferite funcţii, precum cele ale sistemului multimedia, fără a fi nevoit să luaţi mâinile de pe volan. Este un avantaj de care vă puteţi bucura şi la varianta de echipare de bază a modelului T-Roc, alegând această dotare opţională. Dacă aţi optat pentru un model T-Roc cu 4MOTION, puteţi utiliza şi 4MOTION Active Control. Acesta vă permite să selectaţi oricând modul de condus dorit, de la modul Snow, la modul Sport.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Roc

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen