Păstraţi controlul şi calmul, chiar şi în condiţii dificile.

4MOTION Active Control.

Suprafaţa de rulare se poate schimba, plăcerea condusului rămâne. Dacă optaţi pentru tracţiunea 4MOTION, puteţi activa diferite moduri de condus pentru variate condiţii de drum. Această posibilitate vă este oferită de 4MOTION Active Control. Astfel, puteţi selecta între modurile de condus Snow, Offroad şi Offroad Individual. Puteţi controla sistemul cu uşurinţă, folosind butonul cu funcție rotativă şi cu tastă. În modul On-road adiţional, puteţi selecta, de exemplu, modul eficient Eco sau modul dinamic Sport.

4MOTION Active Control interacţionează cu asistentul de urcare, cel de coborâre, cel de control electronic al stabilităţii şi cu diferenţialul blocabil electronic. În funcţie de profilul selectat, se schimbă caracteristicile tracţiunii, ale dozării acceleraţiei, ale transmisiei, frânei de motor şi asistenţei la demaraj. Rezultatul: călătorii mai puţin obositoare, chiar şi pe zăpadă sau pe drumurile neasfaltate, de exemplu.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Roc

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen