Meniu
Inchidere meniu

T-Roc

Încrezător in forțele proprii, de la bun început.

T-Roc este primul crossover din gama Volkswagen, îmbinând alura suverană, specifică SUV-urilor, cu agilitatea caracteristică modelelor compacte. Designul său are un caracter realmente spectaculos, iar capacitatea sa de transport de până la 1.290 litri arată că designul compact nu însemnă nicidecum compromisuri pentru utilitatea în cotidian.

Liniile de echipare

Dotări şi Design.

Pentru o impresie puternică, greu de uitat. Design expresiv, numeroase variante de personalizare şi finisaje de calitate, până la cele mai mici detalii: T-Roc ştie cum să impresioneze.

Finisajele exterioare în două culori

Două culori
Diferenţiaţi-vă de mase.

Pentru că monotonia pur şi simplu nu vi se potriveşte. Rafinamentul modelului T-Roc vă va completa stilul, de exemplu, cu finisajele exterioare în două culori ale versiunii de echipare Design. Pentru T-Roc Sport, puteți opta pentru culorile opţionale Negru şi Flash Red.

Detalii

 

Caracterul puternic

Caracterul
Arătaţi cine sunteţi!

Căutaţi un automobil cu un caracter individual puternic? T-Roc este un crossover modern, care atrage atenţia cu designul său marcant.

Detalii

 

Luminile

Luminile
Veţi fi văzut și veți vedea totul într-o nouă lumină.

Zi și noapte: designul luminilor modelului T-Roc impresionează cu aspectul lor ieşit din comun. Deosebite sunt şi luminile de zi integrate în manieră marcantă în bara de protecţie.

Detalii

 

T-Roc Sport

T-Roc Sport
Caracter de sportiv.

Cu T-Roc Sport, veţi impresiona, din toate punctele de vedere. Echipat cu linia Sport de dotare, T-Roc naşte pasiuni datorită numeroaselor detalii sportive, care accelerează pulsul şoferilor ...şi nu numai.

Detalii

 

T-Roc Design

T-Roc Design
Design expresiv în cotidian.

T-Roc Design vă oferă numeroase variante de individualizare a designului, atât pentru caroserie, cât şi pentru interior. Astfel puteţi să vă configuraţi automobilul care să vă reflecte întru totul personalitatea.

Detalii

 

Multimedia.

Timpul petrecut la bordul modelului T-Roc nu este timp pierdut. Sistemele multimedia moderne oferite de modelul T-Roc vă permit să fiţi mereu la curent cu toate noutățile, să vorbiţi la telefon prin intermediul dispozitivului hands-free, să ascultaţi melodiile preferate şi, de asemenea, vă arată drumul spre destinaţie. Iar dacă doriţi, puteţi să optaţi şi pentru funcţia de comandă vocală.

Multimedia

Serviciul de apel de urgenţă

Inapoi la overview

Vă aflaţi pe mâini bune.

Este bine de ştiut că vă puteţi întotdeauna bizui pe ajutor: datorită serviciului opţional de apel de urgenţă, puteţi apela la orice oră centrala pentru urgenţe a mărcii Volkswagen. Trebuie doar să apăsaţi butonul roşu SOS. Când intervin accidente la care este declanșat un airbag, sistemul cheamă automat ajutor.

Conectivitate

Inapoi la overview

Nu mai plecaţi la drum fără internet.

Internetul poate fi extrem de util. Inclusiv la bordul automobilului dumneavoastră T-Roc. Serviciile online opţionale Car-Net Guide & Inform, Car-Net App-Connect şi Car-Net Security & Service oferă numeroase funcţii care vă vor fi foarte folositoare, atât în cotidian, cât şi în situaţiile mai ieşite din comun.

Active Info Display

Inapoi la overview

Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Sistemele analogice sunt deja tehnologii de domeniul trecutului. Opţional puteţi înlocui ceasurile clasice cu un display digital de înaltă rezoluţie, căci inovatorul afişaj Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Radio și Navigație

Inapoi la overview

Astfel păstraţi cursul şi buna dispoziţie.

La bordul automobilului dumneavoastră T-Roc, dumneavoastră sunteţi persoana care ia deciziile. Pentru aceasta, vă stau la dispoziţie, spre alegere, două sisteme radio cu difuzoare excelente, cu tehnologie cu operare facilă şi cu multe posibilităţi de conectare a dispozitivelor externe. Sau puteţi opta pentru sistemul de navigaţie Discover Media, care satisface cele mai variate şi exigente dorinţe.

Sistemul de sunet beats.

Inapoi la overview

Aveţi nevoie de bas?

Daţi volumul mai tare! Începe concertul dumneavoastră personal! Opţional, sistemul de sunet al specialistului audio Beats Electronics are grijă ca başii să răsune la maximum în automobilul dumneavoastră T-Roc. Pentru că producătorul acesta consacrat nu demonstrează doar cu căștile beats by Dr. Dre, cât de clar se poate auzi muzica.

Interfaţa Confort pentru telefonie

Inapoi la overview

Mereu conectat.

Cu interfaţa Confort pentru telefonie (dotare opţională) cu funcţie de încărcare inductivă, telefonul dumneavoastră mobil va fi reîncărcat fără a fi nevoie de cablu. Iar conexiunea inductivă la antenă asigură o calitate excelentă a convorbirilor. Astfel puteţi vorbi confortabil la telefon, chiar şi atunci când sunteţi la drum.

Sisteme de asistenţă

Evitaţi stresul inutil! Chiar dacă sunteţi obişnuit să interveniți mereu în mod activ: T-Roc vă poate degreva de sarcini în multe situaţii. În cazurile optime, sistemele sale de asistenţă ajută chiar la evitarea accidentelor.

Conduceţi relaxat

T-Roc se ocupă de multe în locul dumneavoastră.

Nu numai în situaţiile critice, veţi aprecia sistemele de asistenţă, precum funcţia standard Lane Assist, funcţia opţională de reglare automată a distanţei, asistentul opţional pentru ambuteiaje Traffic Jam Assist sau funcţia opţională Emergency Assist. Deoarece aceste sisteme sporesc confortul şi la drumurile de zi cu zi.

Detalii

Front-Assist cu funcţia City de frânare de urgenţă n

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi uneori un asistent care să supravegheze traficul în locul dumneavoastră? Veţi călători mereu relaxat cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii "Front Assist", inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă şi Pedestrian Monitoring.

Detalii

Park Assist şi asistentul pentru parcare

Cuceriţi drumurile. Şi locurile de parcare libere.

La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră. Mai mult, T-Roc, echipat cu un sistem de asistenţă la parcare, vă poate ajuta chiar deja din faza de căutare a unui loc de parcare.

Detalii

Senzorul "Blind Spot" cu asistent pentru ieşirea din parcare 

T-Roc vă ajută la manevrele de schimbare a benzii de rulare şi de ieşire de pe locul de parcare.

Senzorul opţional Blind Spot cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite și condiții. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Detalii

Confortul

Potrivit stilului dumneavoastră de viaţă. Alături de confort şi spaţiu generos, T-Roc vă oferă și vaste posibilităţi de a vă exprima personalitatea. Printre acestea se numără şi elementele progresiste de design şi numeroase variante de personalizare.

Personalizarea

Personalizarea
O personalitate pe măsura dumneavoastră.

Exact aşa cum doriţi dumneavoastră să fie: concepeţi interiorul modelului T-Roc Design astfel încât să corespundă pe deplin preferinţelor dumneavoastră şi conferiţi-i accente personale, cu detaliile aparte de culoare.

Detalii

 

Bordul

La bord
La bord, dumneavoastră dețineți controlul.

Bun venit la bord! Aici totul este astfel conceput încât fiecare călătorie să devină cât mai plăcută pentru dumneavoastră. Iar cu volanul multifuncţional (dotare standard începând cu T-Roc Design), puteţi controla numeroase funcţii, fără a fi nevoit să luaţi mâinile de pe volan.

Detalii

 

Spaţiul

Spaţiul interior
Deasupra tuturor.

Cei care nu se mulţumesc cu obișnuitul, de regulă, îşi doresc, de asemenea, mai mult spaţiu liber. De aceea, în ciuda dimensiunilor sale exterioare compacte, T-Roc oferă la interior mult spaţiu pentru pasageri şi bagajele lor. Scaunele ce oferă o poziţie mai înaltă reprezintă încă un avantaj confortabil în acest sens.

Detalii

 

Confort

Confortul
Bucuraţi-vă de confort din plin.

Luaţi loc şi relaxaţi-vă! La bordul modelului T-Roc veţi beneficia de scaune confortabile şi, opţional, de pachete rafinate de piele ecologică, cu accente aparte de culoare şi de un plafon panoramic glisant, care-i va încânta toţi pasagerii.

Detalii

 

Tehnologie

La fel de eficient şi flexibil ca dumneavoastră. Vă doriţi cu siguranță performanţe ridicate. Mai ales din partea unui automobil. De aceea, modelul T-Roc este disponibil opţional cu 4MOTION, pentru tracţiune optimă pe aproape orice fel de suprafață de rulare, precum şi cu suspensii sport pentru manevrabilitate excelentă şi cu suspensii cu reglare adaptivă DCC.

Performanţe
Șasiul
4MOTION Active Control
Performanţe
Șasiul
4MOTION Active Control

Performanţe
Pentru că ştim că apreciaţi utilizarea eficientă a energiei.

Cu T-Roc, plictiseala se ţine mereu la distanță mare. Printre altele şi datorită gamei de motorizări. Standardele sunt ridicate şi în acest domeniu, inclusiv în privinţa economiei.

Șasiul
Bucuraţi-vă de cea mai sportivă legătură dintre maşină şi carosabil.

Şasiul sport şi direcţia progresivă optimizează caracteristicile dinamice, fiind ideale dacă preferaţi condusul sportiv.

4MOTION Active Control
Păstraţi controlul şi calmul, chiar şi în condiţii dificile.

Descoperiţi mereu perspective noi! În combinaţie cu tracţiunea integrală opţională 4MOTION, la volanul modelului T-Roc puteţi fi susţinut de 4MOTION Active Control, care vă oferă reglajele optime pentru cele mai diferite suprafeţe de rulare. Adiţional, în modul On-Road, puteţi selecta unul dintre cele 5 moduri oferite de funcţia de selectare a modului de condus.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen