Interfaţa de telefonie Confort

Mereu optim conectat.

Pregătirea opţională Confort pentru telefonul mobil vă permite să vorbiţi la telefon confortabil şi sigur, în timp ce conduceți. Deosebit de practic: compartimentul special cu funcţie de încărcare inductivă, plus conexiunea inductivă la antena exterioară asigură recepţia optimă, fără bruiaje, pentru funcţia handsfree. Puteţi folosi funcţiile prin intermediul afişajului multifuncţional, al volanului multifuncţional sau al ecranului tactil al sistemului radio. Dispune, de asemenea, de o conexiune USB adiţională pentru dispozitive externe.

Încărcarea inductivă.

Aveţi de fiecare dată un cablu la îndemână când rămâneţi fără baterie la smartphone? La bordul modelului T-Cross nu mai trebuie să vă faceţi griji pentru acest detaliu, ce poate fi uneori atât de important. Aşezaţi pur şi simplu telefonul mobil în compartimentul de depozitare din faţă, iar acolo va fi încărcat inductiv. Telefonul trebuie doar să suporte standardul Qi. Încărcarea inductivă este o funcţie inclusă de interfaţa opţională pentru telefonie Confort, dar poate fi comandată şi separat.

Pentru toţi cei care apreciază micile detalii.

Cele două intrări USB de pe partea din spate a consolei centrale (dotare standard începând cu linia de echipare Life) le permit pasagerilor de pe banchetă să îşi încarce dispozitivele, precum MP3-playere-le, camerele foto digitale şi telefoanele mobile. Pentru că se ştie: telefonul este descărcat întotdeauna atunci când ai cea mai mare nevoie de el.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Cross.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen