Confort vizibil şi palpabil.

Numeroasele dotări ale liniei de echipare Style impresionează cu un nivel ridicat de confort, dar şi cu un design aparte. Farurile cu LED vă vor convinge de la prima sclipire, datorită puterii lor mari de iluminare. Asistentul pentru parcare cu senzori în faţă şi în spate, inclusiv funcţia Manoeuvre Assist, simplifică manevrele de parcare în situaţiile cu vizibilitate redusă. Barele argintii eloxate de pe plafon reprezintă doar unul dintre accentele rafinate de care dispune acest model.

Optaţi şi la interior pentru accente speciale, cu iluminarea ambientală şi decorul Lizard. Şi mai mult: scaunele Confort vă oferă ceea ce promite deja denumirea lor, fiind confortabile şi ajutându-vă să vă protejaţi spatele la drum lung. Iar designul dinamic este desăvârşit de jantele din aliaj uşor Chesterfield de 17 inchi.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Cross.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen