Vă ajută la greu. Cu siguranţă!

Sistemul eCall de apel de urgenţă.

Sistemul eCall de apel de urgenţă vă va ajuta în cazurile problematice. Pentru că în situaţii de urgenţă, permite solicitarea automată sau manuală a ajutorului. Când automobilul dumneavoastră Volkswagen detectează un accident, eCall iniţiază automat o conexiune cu centrala telefonică locală pentru urgenţe PSAP şi transmite, în anumite limite și condiții, datele importante accesibile sistemului (de ex. poziţia exactă şi informaţii despre automobil), pentru organizarea urgentă a serviciilor medicale. Serviciul de apel de urgenţă eCall vă informează în permanenţă cu privire la stadiul apelului dumneavoastră de urgenţă.

Al şaselea simţ inclus în dotarea standard.

"Lane Assist".

Începând cu o viteză de 60 km/h, asistentul de menţinere a benzii de rulare "Lane Assist  poate identifica dacă apare riscul ca maşina să părăsească neintenţionat propria bandă de rulare* și poate atrage atenţia şoferului, printr-o intervenţie de corecţie asupra direcţiei, imediat ce apare acest risc.*

 

* Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie. Şoferul trebuie să fie întotdeauna pregătit să intervină, anulând acţiunile sistemului de asistenţă şi nu este degrevat de obligația sa de a conduce responsabil automobilul.

Distanţa este esenţială la condus.

Front Assist cu funcţie City de frânare de urgenţă şi funcţie Pedestrian Monitoring.

 În situaţiile în care riscul unui impact cu un obstacol din faţă este foarte mare, sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist inclusiv funcţia City de frânare de urgenţă şi cu funcţia Pedestrian Monitoring poate contribui la reducerea gravităţii unei coliziuni, sau chiar, în caz ideal, la evitarea unui impact.* Sistemul detectează pietonii şi obstacolele aflate pe carosabil şi avertizează şoferul din timp în astfel de cazuri. Dacă şoferul nu reacţionează, sistemul iniţiază frânarea de urgenţă.*

 

* Vă rugăm să aveţi în vedere că toate sistemele acţionează în anumite limite tehnice şi că în continuare se impune ca şoferul să conducă preventiv şi cu atenţie.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Cross.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen