Ocoliţi doar pe drumurile care merită.

Sistemul de navigaţie Discover Media pentru sistemul radio Composition Media include un touchscreen color TFT de 20,3 cm (8 inchi) cu senzori de proximitate, material cartografic preinstalat pentru Europa, precum şi un CD-player compatibil MP3, AAC şi WMA şi şase incinte acustice. Sistemul mai oferă şi două slot-uri pentru carduri SD, o interfaţă USB, precum şi Bluetooth pentru telefoanele mobile. Iar cu serviciile online mobile Car-Net, sunteţi mereu optim conectat, chiar şi atunci când sunteţi la drum.

Dacă doriţi însă, puteţi să îl folosiţi doar pentru a asculta un post radio.

Sistemul radio opţional Composition Media dispune de 6 difuzoare, plus toate funcţiile şi interfeţele de conectare ale modelului descris mai sus, la care se adaugă şi o interfaţă USB (Tip A) şi posibilitatea de a conecta telefoanele mobile prin Bluetooth. Touchscreen-ul color mare, de 20,3 cm (8 inchi) permite operarea confortabilă şi facilă.

Sistemul radio Composition Colour vă este oferit ca dotare standard şi are un touchscreen color de 16,5 cm (6,5 inchi). Puteţi reda şi muzică în format MP3 sau WMA, cu acest sistem, care recepţionează și programe radio FM și dispune de două intrări USB (Tip C). Vă puteți, de asemenea, conecta telefonul prin Bluetooth. Sunetul este generat de opt difuzoare de calitate superioară.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Cross.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen