Își arată extrem de direct latura sportivă și expresivă: T-Cross.

Cu pachetul opţional R-Line, puteți accentua trăsăturile sportive ale modelului T-Cross: partea frontală dinamică cu bare de protecţie negru gloss, evazările negre texturate ale pasajelor roţilor și grila radiatorului, de asemenea, neagră accentuează cu stil look-ul specific gamei R. Dar aceasta nu este totul: T-Cross impresionează și cu aplicațiile în stil R de pe portiere și cu bandourile cu emblema R de pe lateral. Iar posteriorul atletic cu difuzorul R-Line și scut în culoarea caroseriei încheie cu brio imaginea de ansamblu atletică a modelului T-Cross.

La interior veți observa imediat diferite detalii în stil R: pragurile cu emblema R-Line la uşile frontale, decorul Race inclus în dotarea standard, precum și pedalierul din oţel inoxidabil, la fel ca suportul pentru picior. Look-ul spectaculos este accentuat și de plafonul interior negru și de covorașele cu cusătură decorativă. Iluminarea ambientală creează o atmosferă plăcută la interiorul ce se remarcă prin numeroase detalii sportive și elegante. Astfel, emblema R-Line este aplicată pe volanul sport multifuncțional îmbrăcat în piele ecologică și va fi afișată și pe ecranul de start al sistemului. Scaunele Sport-Confort R-Line acoperite cu material textil/microfibră Carbonflag și ArtVelours poartă la rândul lor emblema brodată.

Jantele de 17 inchi din aliaj uşor "Sebring" Grey Metallic și de18 "Nevada" negru gloss reprezintă o completare perfectă a pachetului R-Line.

* Automobilele noastre sunt dotate în echiparea standard cu anvelope de vară. ** Aceste jante din aliaj uşor sunt oferit de divizia Volkswagen R.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Cross.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen