Dumneavoastră alegeţi look-ul individual pentru interiorul dumneavoastră propriu și personal.

Acest pachet opţional de Design confirmă din nou eleganţa atemporală a negrului: tapiţeria Titan Black de pe secţiunile centrale şi de pe interiorul scaunelor conferă interiorului o alură masculină. iar decorul negru gloss şi gri 3D Transition, precum şi aplicaţia negru gloss de pe consola centrală se asortează perfect cu tapiţeria. Carcasele negre ale oglinzilor exterioare şi gemurile cu tentă închisă din spate desăvârşesc imaginea de ansamblu. Şi punctul pe i: jantele Manila din aliaj uşor de 17 inchi cu finisaj negru disponibile pentru T-Cross Life şi, de asemenea, negre, jantele din aliaj de 18 inchi numite Köln, pentru linia de echipare Style.

Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

T-Cross.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen